HUCKLE & BERRY

HUCKLE & BERRY Lekker en vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 175 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Huckle & Berry. Meer weten? Ontdek meer

27 jun 2022 om 19:29 Echt lekkere burger met verse ingrediënten. Frietjes waren echter nog zo goed als rauw.
19 jun 2022 om 20:30 Eten was prima! De bezorger moest echter eerst ergens anders bezorgen en kwam toen naar ons. Het eten was daardoor niet meer echt warm. Heel jammer zeker omdat de bezorger eerst maar een adres verder weg moest en bijna bij ons langsreed…
28 mei 2022 om 0:15 Wat een delicatesse. Ook de zoete aardappel frieten heerlijk!!!
17 mei 2022 om 23:41 Altijd heerlijke burgers.
14 mei 2022 om 22:37 Heerlijke burgers!
18 feb 2022 om 11:11 De burgers zijn echt heel erg lekker! Helaas was de bezorging heel erg slecht. In de middag de bestelling geplaatst en aangegeven dat het om 18:00 uur bezorgd moest worden. We hadden het eten pas om 18:40 uur... Heel slecht van Thuisbezorgd!!
3 feb 2022 om 19:26 Food came extremely fast and it was quite tasty
22 jan 2022 om 9:53 Top
8 jan 2022 om 22:58 Echt onwijs slecht! Echt geen woorden voor hoe slecht deze burger was!!! Laatste keer ooit! €20,69 betaald voor 1 burger en 1 sinas. Nog niet eens friet bij geserveerd. Jullie moeten je schamen!
27 dec 2021 om 22:27 De bezorger heeft een uur rond gefietst dus het eten was koud, foutje in het systeem van thuis bezorgd zei hij. De meneer van het restaurant baalde hier ook van en gaf de tip om het in de oven op te warmen, toen was het nog redelijk te eten.
23 dec 2021 om 20:30 Heerlijke burgers.
20 dec 2021 om 22:56 Wrong order came after one hour then they took it back to bring me the correct one and i never heard from them again so i guess thank god they dont have zero stars